Vizitarea sau folosirea produselor vizualizate pe site-ul bestkineto.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

COMERCIANTUL ONLINE

Bestkineto.ro este un serviciu online. Bestkineto.ro este administrat de S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Strada Silvia, nr. 94, sector 2, nr. de ordine in Registrul Comertului J40/6613/09.05.2017, CUI 37535615, cont bancar RO70INGB0000999906859685 – ING Bank reprezentată legal de către doamna Ana-Maria Dedu.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului bestkineto.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

PREZENTAREA SERVICIILOR SI DESCRIEREA PRODUSELOR

S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul bestkineto.ro, fara o instiintare prealabila. Descrierile serviciilor  prezente pe site-ul bestkineto.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul bestkineto.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si serviciu.

S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin achizitionarea unor servicii in urma recomandarilor prezentate pe acest site, in alte scopuri decat cele mentionat.

Bestkineto.ro foloseste descrieri sugestive pentru serviciile sale si garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Toate pozele au titlu informativ.

GARANTII SI LIMITARI

Bestkineto.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care bestkineto.ro nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L. isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L. nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

FORTA MAJORA

Bestkineto.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre bestkineto.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa bestkineto.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Bestkineto.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Bestkineto.ro, erorile de operare, precum si cazurile de fora majora stipulate de legislatia in vigoare.

PUBLICITATEA

Bestkineto.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Bestkineto.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

LITIGII

Prin vizualizarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L. . In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Best Kinetotheraphy S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

TERMENI SI CONDITII GENERALE

Societatea furnizoare se obliga sa faca toate demersurile in vederea comunicarii de informatii corecte, complete si actualizate referitor la produsele afisate pe site.

Societatea furnizoare nu poate garanta ca bestkineto.ro, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari inerenti in conditiile operarii in mediu virtual.

Societatea furnizoare isi declina raspunderea pentru omisiunile sau inadvertentele care pot interveni in redactarea sau prezentarea informatiilor de pe site, inclusiv cele care provin din operatiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza in timp real.

Utilizatorul foloseste bestkineto.ro pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Destinatarul comerciant actioneaza pe riscul propriu, daca a stiut sau ar fi trebuit sa stie, in concordanta cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, ca informatia continuta intr-un mesaj electronic a fost alterata in timpul transmiterii sau prelucrarii sale.

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii ale contractului si ale celorlalte instructiuni mentionate pe site. Societatea furnizoare nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre societate a oricareia din obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor afisate pe site.

DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din vizitarea bestkineto.ro.

Raspundere limitata

Bestkineto.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul bestkineto.ro, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului bestkineto.ro.

Modificarea regulamentului

Bestkineto.ro isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment in functie de necesitatile economice proprii, prin urmare sunteti invitati sa verificati acest regulament de fiecare data cand vizitati site-ul.