Echipa Best Kinetotherapy

Echipa Best Kinetotherapy

Ana Dedu

Ana Dedu

Kinetoterapeut – Fizioterapeut

Ca fostă jucătoare de tenis profesionist, în procesul de refacere după antrenamentele intense, mergeam constant la cabinetul de fizioterapie . Treptat, am început să îndrăgesc aceasta meserie, văzând câtă bucurie poate aduce recuperarea unui pacient.

Andreea

Andreea

Kinetoterapeut – Fizioterapeut

Cea mai mare împlinire în plan profesional se realizează atunci când munca mea dă roade în sensul vindecării /ameliorării stării de sănătate a pacienților. Atunci când reușita și mulțumirea acestora poate fi văzută pe fața lor fără prea multe cuvinte, mulțumirea mea atinge cote maxime.

Ana Maria

Ana Maria

Kinetoterapeut – Fizioterapeut

Cel mai frumos sentiment este să știi că faci parte din aportul direct al recăpătării motorii individuale. Oamenii vin la mine cu diferite probleme și pleacă zâmbind pentru că au reușit să își reia activitățile cotidiene.

Andrei

Andrei

Kinetoterapeut – Fizioterapeut

Fiind o persoană foarte activă și neavând șansa să practic un sport de performanță, mi-am dorit mereu să contribui la refacerea sportivilor după antrenamente și competiții, dar și la prevenirea accidentărilor. Bucuria mea ca fiziokinetoterapeut stă în buna dispoziție și succesul pacienților mei.

Rareș

Rareș

Kinetoterapeut – Fizioterapeut

Dintotdeauna am avut o pasiune pentru activitățile sportive și mereu mi-a plăcut să ajut oamenii din jurul meu. Ca fiziokinetoterapeut sunt foarte bucuros, deoarece contribui la refacerea stării de sănătate a pacienților și totodată îmi pot urma pasiunea de a sprijini sportivii în atingerea performanțelor maxime

Ema

Ema

Kinetoterapeut – Fizioterapeut

Totul a început prin prezentarea unui simplu pliant pe care erau scrise trei profesii, una dintre ele fiind cea pe care o practic acum.
Sunt încântată de alegerea pe care am făcut-o, de faptul că pot ajuta în procesul de recuperare al pacienților și că pot aduce un zâmbet pe chipul acestora.

Andrei

Andrei

Kinetoterapeut – Fizioterapeut

Exista un principiu in kinetoterapie care spune ca este mult mai usor sa previi decat sa tratezi. De-a lungul carierei mele sportive am incercat mereu sa ma ghidez dupa aceasta informatie pentru a evita accidentarile si pentru a ramane constant in activitate. Acum, in postura de kinetoterapeut consider ca cea mai importanta sarcina care-mi revine este sa le ofer oamenilor suportul necesar privind tratarea diferitelor afectiuni in vederea cresterii calitatii vietii, obtinerii celor mai bune rezultate, a unui stil de viata cat mai echilibrat si a unei recuperari psihofizice de lunga durata.

Andreia

Andreia

Maseur

Mereu mi-am cautat menirea si sa am o ideletnicire a mea. Un sfat venit de la omul potrivit la timpul potrivit mi-a aratat acea menire la care ma gandeam. Iubesc ceea ce fac si faptul ca oamenii se simt bine datorita mie, imi aduce o satisfactie de nedescris. Cuvintele frumoase pe care le aud dupa efectuarea sedintei de masaj imi dau prilejul si curajul de a-mi dori sa devin din ce in ce mai buna.

Cristian Niculae

Cristian Niculae

Osteopat 2018 - ( Absolvent al Școlii de Osteopatie cu durata de 6 ani - Osteore )

Întotdeauna am căutat să înțeleg mai bine, și mai bine de ce, cum și în ce fel se mișcă corpul omenesc. Biomecanica, studiul anatomic și fiziologic mi-au oferit aceste răspunsuri, însă Osteopatia mi-a oferit uneltele necesare pentru ajustarea acestora. Am ales să practic Osteopatia deoarece, la rândul meu, aș fi putut continua sportul la nivel de performanță dacă aveam parte de ea.